Το glow in the dark party που διοργανώνει ο DJ AKIS από την εταιρεία Poly party, είναι η νέα διασκεδαστική μόδα στα πάρτυ τόσο για παιδιά και εφήβους όσο και για ενήλικες. Η επιτυχία του οφείλεται στο ότι φέρνει στο χώρο της διοργάνωσης πάρτυ κάτι εντελώς διαφορετικό, πέρα από τα συνηθισμένα, που μπορεί να κινήσει την περιέργεια και στον πιο απαιτητικό και λιγότερο ενθουσιώδη καλεσμένο. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα προκύπτει από το απόλυτο σκοτάδι, στο οποίο επικρατούν τα φωτορυθμικά και το black light, έτσι ώστε να μην φαίνεται τίποτα πέρα από ό,τι υπάρχει στο χώρο σε άσπρα και φωσφοριζέ χρώματα. Αν και από μόνη της αυτή η ιδέα είναι αρκετή, για να δημιουργήσει κέφι και αστεία ατμόσφαιρα στο πάρτυ σας, μπορεί παράλληλα να συνδυαστεί και με μερικά tips που θα την πάνε ένα βήμα παραπέρα και θα καταπλήξουν κάθε παρευρισκόμενο.

 

ΠΡΟΪΔΕΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

Αν το πάρτυ απευθύνεται σε παιδιά, το πρώτο βήμα που θα τους προϊδεάσει όλους θετικά για το τι ακολουθεί είναι μια πρόσκληση που θα έχει τυπωθεί με χρώματα φλούο και neon. Σε αυτή την πρόσκληση μπορείτε να εξηγείτε το θεματικό περιεχόμενο του πάρτυ και να καλείτε τα παιδιά να ντυθούν με άσπρα χρώματα.

glow party προσκληση

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ IMAGE

Για την ημέρα του πάρτυ μπορείτε να έχετε και κάποιον ανιματέρ, ο οποίος θα ζωγραφίζει τα πρόσωπα και τα χέρια των μικρών σας καλεσμένων με ειδικές Glow μπογιές, έτσι ώστε κάθε παιδί να λάμπει με το σχέδιο που θέλει μέσα στο black light party. Επειδή γνωρίζουμε πόσο διασκεδαστική είναι αυτή η ιδέα, η Poly party σας παρέχει υπηρεσίες face painting σε εξαιρετικές τιμές.

glow-party-face-painting

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Για τα εφηβικά πάρτυ, όπου τα πράγματα είναι κάπως πιο σοβαρά, αφού οι έφηβοι θέλουν να μοιάζουν στους ενήλικες χωρίς βέβαια να είναι ακόμη, μπορείτε να αγοράσετε αξεσουάρ από neon. Ποτήρια, πιάτα, πιρούνια και καλαμάκια θα λάμπουν στο σκοτάδι και θα φαίνεται ότι κινούνται μόνα τους, ειδικά αν αυτός που τα κρατάει είναι ντυμένος στα σκούρα χρώματα. Οι έφηβοι που δεν φοβούνται το σκοτάδι δεν θα έχουν πρόβλημα αν δεν υπάρχει καμία χαραμάδα φωτός, οπότε μπορείτε, για ένα επιπλέον σκοτεινό αποτέλεσμα, να καλύψετε τα παράθυρα με μαύρα πανιά. Στα κορίτσια μπορείτε να δωρίσετε glow sticks που θα φορέσουν στα χέρια τους και στα αγόρια φωσφοριζέ κορδόνια που θα βάλουν στα παπούτσια τους.

glow-sticks

GLOW PARTY ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Όσο για τους ενήλικες, το glow party είναι και για αυτούς μια φανταστική λύση για να ζήσουν κάτι ξεχωριστό που θα τους βγάλει από την καθημερινότητα. Στην αγορά κυκλοφορούν μπουκάλια αλκοολούχων ποτών σε neon χρώματα, έτσι ώστε μέσα στο σκοτάδι να λαμπυρίζουν μόνο αυτά. Οι φωτογραφίες που θα τραβηχτούν σε αυτό το σκηνικό θα θυμίζουν τα θεαματικά και χλιδάτα πάρτυ του εξωτερικού και θα προκαλέσουν χαμό στα social media. Άλλωστε, δυστυχώς, για τους ενήλικες είναι σπάνιο φαινόμενο να γελούν για ώρα με την ψυχή τους και το glow party μπορεί να το πετύχει αυτό με ευκολία. Ποιος δεν θα ξεκαρδιζόταν στα γέλια αν αναγνώριζε τους φίλους του μόνο από την οδοντοστοιχία, τη ζώνη τους ή το ποτό που πίνουν;

glow party

Blog