Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για ένα παιδί από το να του διοργανώσετε ένα πάρτυ, στο οποίο θα καλέσει όλους του τους φίλους και θα περάσει μαζί τους ένα όμορφο απόγευμα ή βράδυ. Ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η χαρά του, βέβαια, αν το πάρτυ είναι επιτυχημένο και ευχαριστήσει όλους του τους καλεσμένους, ώστε να το αναπολούν όλοι με νοσταλγία. Για να το καταφέρετε αυτό, θα πρέπει να εμπιστευθείτε τους επαγγελματίες σε κάθε τομέα, που θα οργανώσουν μία καταπληκτική βραδιά και δεν θα αφήσουν κανέναν δυσαρεστημένο. Αν, λοιπόν, το παιδί σας είναι σε μεγαλύτερη ηλικία και θέλει ένα πάρτυ για τα γενέθλιά του, τότε πρέπει οπωσδήποτε να φέρετε στο πάρτυ έναν dj για πάρτυ. Ό,τι είναι ένας κλόουν για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας, είναι ο dj για τα παιδιά προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας. Το απαραίτητο συστατικό που θα διασκεδάσει τους μικρούς καλεσμένους για ώρες και θα φέρει το επιθυμητό χαμόγελο στα πρόσωπά τους.

disco-party-gia-paidia-1

Ο DJ AKIS ξέρει ακριβώς πώς να το πετύχει αυτό. Η πολύχρονη εμπειρία του στα παιδικά και τα εφηβικά πάρτυ τον καθιστά την καλύτερη επιλογή για ένα disco party που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους. Αδειάστε το σαλόνι από καρέκλες, τραπέζια και καναπέδες και αφήστε τον DJ AKIS να αναλάβει τα υπόλοιπα, αφού ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να τους κάνει όλους να χορέψουν ανέμελα. Το υπερσύγχρονο ηχητικό του σύστημα θα δημιουργήσει συνθήκες ήχου που θα ζήλευαν και οι αρτιότεροι χώροι διασκέδασης, ενώ με τα φωτορυθμικά που θα φέρει εκείνος, εκτός από τον τέλειο ήχο οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μια συνολική εμπειρία χορού και διασκέδασης.

bubble-machine

Με αυτό το disco party για παιδιά δεν χρειάζεται να απασχοληθείτε με τίποτα άλλο ως γονιός. Προνοήστε για ελαφρύ φαγητό για τα παιδιά, ενημερώστε τους γείτονες για το πάρτυ, αν το πραγματοποιήσετε στο σπίτι σας και όχι σε κάποιο χώρο εκδήλωσης, και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο DJ AKIS. Η βραδιά θα κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο, τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους ακούγοντας τις αγαπημένες τους μουσικές του σήμερα και ακόμα και οι γονείς θα παρασυρθούν από το κέφι.

discoball

Επιπλέον, ο DJ AKIS μπορεί να παρευρεθεί με τον εξοπλισμό του όχι μόνο σε σπίτια, αλλά οπουδήποτε τον καλέσετε, από ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες μέχρι παραλία ή την πυλωτή της πολυκατοικίας. Είναι διαθέσιμος για όσο χρόνο τον χρειαστείτε και μπορείτε να του ζητήσετε οποιαδήποτε μουσική επιλογή από την τεράστια γκάμα που διαθέτει. Και όλα αυτά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές που θα σας καταπλήξουν και θα κάνουν αυτό το δώρο στο γιο ή την κόρη σας κάτι το εφικτό που θα θυμάται για πάντα.

 

Δείτε περισσότερα στο www.djakis.gr

Blog